The View Restaurants Nl

The View

Restaurants

Le Barathym, in Nassogne,

Link

Mooi schaduwrijk terras, biedt een smakelijke en lichte keuken tegen aantrekkelijke prijzen. Reserveer 1 week op voorhand om zeker te zijn van een tafel. Minder dan 10 minuten van “The View”.

Au Comte d’Harscamp in Rendeux

Link

Au Comte d’Harscamp, In een prachtig kalkstenen huis dat ooit een hooggerechtshof was, ontdekt u de zeer middeleeuwse sfeert. Wij bieden een menu dat gebaseerd is op de Franse keuken, soms met Aziatische of zelfs mediterrane invloeden. 25 minuten van “The View”.

Le Beau Séjour, in Nassogne

Link

Le Beau Séjour, gelegen in het dorp Nassogne, is een gastronomisch restaurant waar u een zorgvuldige en verfijnde keuken met de geur van het Zuiden zult ontdekken. Sinds 1962. Minder dan 10 minuten van “The View”.

Bistrot Blaise, in Marche-En-Famenne

Link

Chef François-Xavier, bekend als F-X, afkomstig uit de regio, studeerde aan de hotelschool in Namen voordat hij snel naar het buitenland vloog. Hij begon zijn carriere met Joel Robuchon daarna deed hij er alles aan om zich aan te sluiten bij de man die zijn mentor zou worden, Pierre Gagnaire! Restaurant van zeer hoge kwaliteit dus met een perfecte ontvangst. Wij raden het ten zeerste aan! 15 minuten van “The View”.

Les 4 Saisons, in Marche-En-Famenne

Link

De keuken is genereus en verfijnd en het restaurant is modern en warm ingericht in een gebouw van plaatselijke steen. De chef-kok Sarah Matgen sublimeert met haar vrouwelijke touch haar recepten. Zuiderse kruiden worden gebruikt om haar volledig huisgemaakte gerechten te kruiden, tot groot genoegen van liefhebbers van culinaire en smaakontdekkingen. Aan 15 minuten van “The View”.