Nassogreen Restaurants-Nl

The Cottage on the hills

Restaurants

Le Barathym, in Nassogne,

Link

Mooi schaduwrijk terras, biedt een smakelijke en lichte keuken tegen aantrekkelijke prijzen. Reserveer 1 week op voorhand om zeker te zijn van een tafel. Minder dan 10 minuten van “The Cottage on the hills”.

Le Beau Séjour, in Nassogne

Link

Le Beau Séjour, gelegen in het dorp Nassogne, is een gastronomisch restaurant waar u een zorgvuldige en verfijnde keuken met de geur van het Zuiden zult ontdekken. Sinds 1962. Minder dan 10 minuten van “The Cottage on the hills”.

L’Inattendu, in Rochefort

Link

De uitstekende belgische en franse keuken van dit Restaurant – Brasserie zal u de tijd van een diner in een gezellige sfeer en een geweldige service. Aan 15 minuten van “The Cottage on the hills”.

L’Inévitable, in Marche-En-Famenne

Link

In een modern en warm kader en gelegen in het centrum van Marche-en-Famenne, biedt het restaurant L’inéviTable u een echte Italiaanse keuken. 15 minuten van “Cottage on the hills”.

Au Comte d’Harscamp, in Rendeux

Link

Au Comte d’Harscamp, In een prachtig kalkstenen huis dat ooit een hooggerechtshof was, ontdekt u de zeer middeleeuwse sfeer. Wij bieden een menu dat gebaseerd is op de Franse keuken, soms met Aziatische of zelfs mediterrane invloeden. 25 minuten van “the Cottage on the hills”.

Les 4 Saisons, in Marche-En-Famenne

Link
Facebook

De keuken is genereus en verfijnd en het restaurant is modern en warm ingericht in een gebouw van plaatselijke steen. De chef-kok Sarah Matgen sublimeert met haar vrouwelijke touch haar recepten. Zuiderse kruiden worden gebruikt om haar volledig huisgemaakte gerechten te kruiden, tot groot genoegen van liefhebbers van culinaire en smaakontdekkingen. Aan 15 minuten van “The Cottage on the hills”.

.