Eigenaars

EIGENAARS

Waarom werken met Boutique Ardenne

  • – Maximalisatie van de bezettingsgraad met een prijs die zo goed als uw eigendom is
  • – Multi-platform verkoop met synchronisatie van boekingen
  • – Concurrerend commissietarief
  • – Gepersonaliseerde professionele service gebaseerd op kwaliteit, niet op kwantiteit
  • – Geoptimaliseerde communicatie via meerdere kanalen
  • – Reserveringsagenda op de duidelijkste en meest flexibele website op de markt
  • – Dynamisch design platform
  • – Ons platform biedt alleen accommodatie van hoge kwaliteit die uw eigendom verbetert.

Boutique Ardenne heeft een dubbel doel

Totale tevredenheid van de eigenaars

We zetten u boven ons. Eerst en vooral streven we naar een maximale bezetting met een prijs die zo goed als uw eigendom is . Uw eigendom is van hoge kwaliteit, het moet bewoond zijn gedurende alle periodes dat u het te huur aanbiedt. Dus, in tegenstelling tot wat het gewoon is gedaan, bieden wij, naast de directe verkoop, uw eigendom naar wens ook aan op meerdere platformen met miljoenen klanten. Met dezelfde hoge kwaliteit service. En alle boekingen worden gegroepeerd in een kanaalmanager die synchronisatie van boekingen mogelijk maakt!

Hoewel wij al een concurrerende bemiddelingsdienst aanbieden, leveren wij nog meer inspanningen op het gebied van commissies, bij het gebruik van grote boekingsplatforms van derden om deze doelstelling van een maximale bezettingsgraad tegen de meest geschikte prijs voor uw onroerend goed te bereiken. Uw tevredenheid is voor ons van onschatbare waarde.

Totale gasttevredenheid

Wij streven naar de totale tevredenheid van de gast die gekozen heeft voor een van de gîtes aangeboden door Boutique Ardenne. Alleen hoge standaard gîtes. Wij streven naar hoge kwaliteit, niet naar kwantiteit. Wij bieden een persoonlijke service van hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze gasten een perfect ontspannen en geslaagde vakantie hebben tegen de juiste prijs. U bent welkom om ons te vergezellen als u deze positieve geest deelt.

Wij geloven dat deze visie een virtueuze cirkel mogelijk maakt die leidt tot de totale tevredenheid van alle belanghebbenden.

Wij staan tot uw beschikking voor al uw vragen of opmerkingen per e-mail of via onze whatsapp-knop, waarop wij zeker binnen enkele uren na uw bericht zullen antwoorden.

Uw vragen aan Christophe
Boutique Ardenne Manager
0032.479/39.60.49

Uw vragen aan Grégoire, eigenaar van “Cottage on the Hills” die Boutique Ardenne vertrouwt 0032.475/45.98.48

.